London – storbyferie med fireåring

Kan en storbyferie i millionbyen London virkelig være noe for en fireåring? Vi prøvde i fjor, og det funket utmerket! Det var trygt å være flere voksne – mamma, bestemor og bestefar. Aktiviteter og sightseeing ble valgt med tanke på å passe fireåringen. Videre gjaldt det å ha god tid og ikke stresse. Vi lærte at det ikke alltid de flotte bygningene og de store begivenhetene som fanger et barnesinn.

Her kommer noen av høydepunktene, sett fra barnets ståsted:

Stor stas å stille med egen trillebag. Vi reiste med bare håndbagasje, og derfor ble den lille ryggsekken hun vanligvis reiser med byttet ut med denne rosa herligheten. Selvfølgelig overtok en voksen ved trapper og andre hindringer, og når armer og ben ble slitne.

trillebag

På vei fra hotellet ved The Tower mot Millenium Bridge. Noen hundre meter å gå, og det gikk lett som en plett og med stor fornøyelse når man kunne veksle kjedelig fortaugåing med å gå på et metallgjerde langs veien – absolutt alle mellomrom skulle føttene innom. Her var det en bitteliten tålmodighetsøvelse for de voksne! 🙂

gjerde

Vi velger som regel the Tube når vi forflytter oss langt i London, men denne gangen passet det best å kjøre buss. Stor opplevelse å få beskue byen fra andre etasje i en rød buss – det var like gøy hver gang.

buss

Poledans på buss og bane – hyppig gjentatt aktivitet på turen.

underground

Hvem satte seg først og satt lenge og ventet på at høytlesing og dukketeater skulle starte inne på Hamleys, og holt ut til siste minutt enda hun ikke kan et ord engelsk?

hamleys_1

På Natural History Museum var det faktisk utstillingen om vulkaner som fanget den store interessen.

vulkan

Hvem har funnet på at utsikten fra London Eye er så himla spennende?

londoneye

Vi så selveste Dronningen på vei til Parlamentet, men det var mye artigere å plukke blomster og drømme seg bort i Dronningens hage enn å titte på Hennes kongelige høyhet!

park_1

park_2

Fortsettelse følger!

Én tanke på “London – storbyferie med fireåring”

  1. Vad roligt att komma tillbaka till London med dig och en fyraåring.
    Känner igen en hel del från våra döttrars resa dit, men då var de sex år första gången i London. Sedan blev det många gånger under några år.
    Flotta bilder och fin text om ert besök.
    Väntar på mer…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s